Primăria Focșani a numit un nou manager interimar la Ateneul Pastia: profesoara Anișoara Pițu. Marilena Șerbănuț a revenit în Cabinetul primarului Misăilă, cel mai probabil pentru că urmează campania electorală!

Începând de astăzi, la conducerea Ateneului Popular ”Mr.Gh.Pastia” Focșani a fost numită, ca manager interimar, doamna Anișoara Pițu – profesor de limba și literatura română, în cadrul Școlii ”Duiliu Zamfirescu” – Focșani și membru al Corului de Cameră ”Pastorala”, din cadrul Ateneului Popular ”Mr.Gh.Pastia” Focșani.

Mutarea pare părea surprinzătoare mai ales că primarul Misăilă și fostul manager al Ateneului, Marilena Șerbănuț vorbeau despre lucrurile importante pe care doresc să le facă împreună după ce directorul Valentin Gheorghiță a fost îndepărtat din funcție. Cel mai probabil, Misăilă a retras-o pe Marinela Șerbănuț de la Ateneul Pastia pentru că urmează campania electorală și are nevoie de serviciile acesteia. În campania precedentă, M. Șerbănuț a fost unul din oamenii de bază ai edilului.

Sau poate că a retras-o pentru că nu a fost mulțumită de modul cum s-a ocupat de managementul Ateneului Pastia?

Calitatea profesională și umană a doamnei Anișoara Pițu, realizările și experiențele de valoare au fost elementele cheie pentru propunerea înfăptuită. Interimatul doamnei Marilena Șerbănuț finalizându-se, conform temeiului legal, aceasta a revenit la funcția anterioară, în cadrul Cabinetului Primarului Municipiului Focșani, continuându-și atribuțiile în domeniile educație și cultură la nivel de municipiu. Urăm succes noului manager și asigurăm toți focșănenii că și în această formulă vom continua și vom dezvolta proiecte în sprijinul și către nevoile comunității, în domeniul cultural și nu numai”, a precizat primarul Cristi Misăilă într-un comunicat de presă. (Teodor PETRICEANU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.