Ministrul Educației confirmă: ”Profesorii vor primi două majorări de salarii în acest an: cu 1 ianuarie, respectiv 1 septembrie.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut aseară o declarație publică la TV, prin care a dorit să clarifice aspectele legate de salarizarea profesorilor. Ea a precizat că profesorii vor primi salariile majorate conform legii. „Îi asigur pe toți colegii mei profesori că vor primi măririle exact așa cum s-a stabilit prin lege. Vor primi mărite salariile începând cu data de 1 ianuarie ( și cu data de 1 septembrie. În bugetul Ministerului Educației, m-am ocupat personal să fie puși acești bani pentru măriri, este vorba despre 1,7 miliarde. Repet, această mărire se va realiza”. (T. P.)

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   VIDEO: Donald Trump, primul președinte din istoria Americii care a participat la Marșul pentru Viață: ”Fiecare copil este un dar prețios și sacru de la Dumnezeu. Când privim imaginea unui prunc aflat în pântecele mamei lui, suntem martorii măreției creației lui Dumnezeu!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.