Mama tânărului Teodor Ungureanu, mort pe 6 august la Spitalul Județean, după ce a mâncat la un fast-food din oraș, îi cere lui Oprișan răspunsuri cu privire la situația de la UPU Focșani!

Luminița Ungureanu, mama tânărului taximetrist focșănean Teodor Ungureanu (foto), mort pe 6 august la Spitalul Județean Focșani, îi acuză de comportament nepotrivit pe medicii care l-au preluat pe fiul ei și-i cere lui Oprișan să-i răspundă la întrebări simple:

De ce medicii noștri nu sunt evaluati, instruiți să folosească aparatele din spital și să nu mai puna diagnostice greșite, să nu mai doarmă în gardă și când ajungi la urgente să fie preluat pacientul de asistente care probabil nu stiu nici cei cu ele?  În afara de o perfuzie altceva nu stiu. Dacă dvs. aduceați copilul dvs. la UPU la 4.45 și la 5.25 seara să îl declare decedat pentru ca nu au știut să îi facă un CT sau un RMN dumneavoastra ce ati fi facut? Copilul meu era in ultimul an la facultate și avea doar 23 ani. Nu i sa dat nici o șansă la viață. Iar medicul de la infecțioase mi a vorbit extrem de urat, efectiv suntem tratați ca pe niște obiecte in conditiile in care ne plătim toate taxele către stat. Aștept răspunsurile dvs.”.

Fără alte comentarii…

UPDATE: Mama lui Teodor ne-a transmis cauza morții fiului ei, așa cum apare în documentele oficiale: ”Anevrism disecant de aortă și insuficiență cardio circulație acută, hemopericard cu tamponadă cardiacă”. Totodată, familia Ungureanu a depus o sesizare la Colegiul Medicilor Vrancea, pe data de 11. 10 2019, cu nr. de înregistrare 368, la care nici acum nu a primit răspuns. (Cr. I.)

Citește și:   Constantin Grigore, primarul comunei Chiojdeni: ”Sărbători minunate, încărcate de Lumină, seninătate, bucurie și dragoste!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.