PENIBIL: ”Petiție de tip comunist pentru susținerea celui care a fost condamnat pentru că a furat din conservele sinistraților”! Senatorul Toma îl face praf pe Mândrilă!

Senatorul liberal Cătălin Toma a făcut astăzi o dezvăluire pe Facebook prezentând un document menit să-l susțină în funcția de manager al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” pe Constantin Mândrilă. ”Dacă tot mai suntem în funcție, haideți să facem presiuni și abuzuri împotriva angajaților. Managerul „conservă” Mîndrilă și-a pus arnăuții să facă presiuni asupra angajaților Spitalului Județean, pentru a semna o scrisoare de susținere. „Demnitate” nu este un cuvânt aflat în vocabularul celui care a furat din ajutoarele sinistraților. Există doar propriul interes”, a postat parlamentarul de Vrancea. Acesta a adăugat că o astfel de ”petiție de tip comunist pentru susținerea ce celui care a fost condamnat pentru că a furat din conservele sinistraților reprezintă o încercare jalnică de presiune indirectă, fără efect pentru decidenți”.

În petiție se face referire la ”intervenția politică în managementul spitalului și a actului medical”. Dar Mândrilă oare cum a rămas în funcție atâția ani, deși a fost demis pentru incompetență de două ori, de doi miniștri diferiți? Nu datorită sprijinului politic de care a beneficiat din partea amicului său Oprișan? (Teodor P.)

Citește și:   Ediție de Vrancea joacă un nou meci la turneul de old-boys, împotriva formației GS Mobile

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.