EXCLUSIV: Managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, ar viza un post la Achiziții, tot în instituție, după ce nu va mai fi în fruntea unității spitalicești

Actualul manager al Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, Constantin Mândrilă, ar viza un post la Achiziții, în cadrul spitalului,  după ce nu va mai fi în fruntea unității spitalicești, susțin surse medicale cu care repoterii noștri au discutat pe această temă. Deși CJ Vrancea a aprobat ieri solicitarea de transferare a managementului spitalului de la Minister la CJ, șansele ca Mândrilă să rămână director sunt infime. Ministerul Sănătății l-ar putea schimba pe Mândrilă înainte de transferul managementului, iar în situația asta actualul director ar fi făcut demersuri pentru a fi încadrat la Achiziții. Zilele acestea Spitalul Județean se confruntă iar cu un scandal legat de imagine, în condițiile în care un bebeluș de 4 luni și un bărbat de 53 de ani au murit după ce au fost trimiși acasă de la Pediatrie, respectiv Urgențe, pe motiv că nu sunt cazuri grave.

Constantin Mândrilă este cumătru cu Raluca Dan, mâna dreaptă a lui Oprișan, baronul susținându-l și acum pe cel care în 2005 a fost condamnat pentru furtul a doi saci cu conserve din ajutoarele pentru sinistrați. Tatăl Ralucăi Dan a avut (poate că și mai are) contracte cu Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon”, în ceea ce privește mentenanța aparatelor de aer condiționat. Contracte legale, în baza achizițiilor procedurale. (Teodor P.)

Citește și:   În comuna Milcovul va fi construită o sală de sport prin Ministerul Lucrărilor Publice

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.