VIDEO: Trei accidente în ultima oră în Vrancea. O femeie a murit pe centura Focșaniului, alte persoane au fost rănite ușor. Un microbuz cu o echipă de fotbal de juniori a ajuns în șanț în zona Tulnici.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Focșani, șoseaua de centură DN2 E 85. În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat două victime dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras victima în stare conștientă. Ambele victime au fost transportate la spital de echipaje SMURD și SAJ.

* O femeie a fost călcată de o mașină pe centura Focșaniului, între Onasis și Carrefour. Vom reveni cu detalii

* Forțe și mijloace din cadrul ISU Vrancea și ISU Covasna cu un efectiv de șapte echipaje intervin în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnici/VN. În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informații nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forțele de intervenție vor acționa pentru scoaterea microbuzului din zăpadă. Copiii au fost preluați cu însoțitorii de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți la o pensiune din zonă.

UPDATE: Tinerii fotbaliști sunt din Buzău (Gloria Buzău under 17) și veneau de la Miercurea Ciuc. Deocamdată, au fost găzduiți la sediul Primăriei Tulnici. Nici un jucător nu este rănit.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.