VIDEO: Cum s-a produs accidentul mortal de pe centura Focșaniului. O depășire prin dreapta a dus la moartea a doi oameni. Alți patru au fost răniți.

Șoferul unui autoturism Chevrolet cu numere de Vrancea (VN 08 W – – ) se deplasa pe banda de lângă acostament, în direcția Focșani – Golești în momentul în care a ”prins” acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă ax. Din cauza vitezei, în condiții de carosabil umed, Chevrolet-ul a intrat în coliziune față – spate cu un autovehicul cu remorcă (BV 12 ABD) care a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu alte două autovehicule (un Ford cu numere de Neamț – NT 01 BTG și o basculantă de mare tonaj). Impactul cu camionul a fost devastator, o femeie din mașina de Neamț murind pe loc, iar o altă persoană decedând la spital. (T. P.)

Vom reveni cu detalii!

https://www.facebook.com/cristi.irimia/videos/2815879781796255/

Citește și:   Primăria Focșani trimite înștiințări la morți. O femeie decedată de 20 de ani este căutată și acum de Serviciul de Taxe și Impozite! Nici în groapă nu o lasă!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.