Ionel Cel-Mare, ales în unanimitate vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Vrancea

***********************************************

Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare, a fost ales luni, 26 februarie, în unanimitate, de către consilierii județeni, să preia atribuțiile președintelui Consiliului Județean Vrancea, în cadrul ședinței extraordinare convocată de îndată pentru desemnarea vicepreședintelui care să exercite de drept atribuțiile președintelui Consiliului Județean Vrancea, după decesul neașteptat al președintelui Cătălin Toma.

Votul secret a consemnat 30 de opțiuni pentru și niciunul împotrivă.

Este un moment greu, nu mi-am dorit acest lucru. Țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi și vă asigur de tot sprijinul meu și de faptul că voi depune toate eforturile în așa fel încât ceea ce ne-am propus în urmă cu trei ani și jumătate împreună cu președintele Cătălin Toma, proiectele pe care le-am derulat împreună și pe care le avem în continuare de implementat să meargă înainte, cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor”, a spus vizibil emoționat Ionel Cel-Mare. Acesta a propus ca fostul președinte Cătălin Toma să fie declarat cetățean de onoare post-mortem al județului Vrancea, iar campusul profesional integrat, universitar și liceal care va fi construit în Vrancea, un proiect de suflet al fostului președinte Cătălin Toma, să poarte numele acestuia”, a precizat vicepreședintele Ionel Cel-Mare, aflat la cel de-al treilea mandat de vicepreședinte al CJ Vrancea.

Sursa: Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   Primăria Panciu dă bani pe promovare la TV, deși gunoaiele și câinii periculoși nu lipsesc din peisajul zilnic al orașului

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.