HALAL edil. Primarul PSD Misăilă către o consilieră din opoziție: ”Nu înțelegi pentru că ești blondă!” Misăilă și-a făcut un obicei din a jigni femeile!

FOTO: Misăilă a fost propus primar de către Oprișan, cel care l-a creditat total pe timpul acestui mandat.

Nu este prima dată când primarul Misăilă jignește o femeie. Dacă o face în public, în plină ședință de Consiliu Local, vă dați seama că în privat nu are nicio reținere să jignească și mai mult. Nu știm dacă este și violent față de femei. Poate că fosta lui soție, care l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare pentru cele două fetițe ale cuplului, ar putea lămuri și această chestiune. O chestiune care nu este privată, dintr-un motiv foarte simplu: conduita persoanelor publice cu funcții extrem de importante în societate reprezintă un element de care publicul trebuie să țină cont câtă vreme destinele și bugetul municipiului sunt pe mâna respectivei persoane publice. Iar CEDO a stabilit deja că persoanele care aleg să ocupe funcții publice se expun unui ”risc” firesc în ceea ce privește sancționarea conduitei din viața privată. Conform CEDO, jurnaliștii au dreptul să scoată la iveală chestiuni de interes privat (până la o anumită limită, evident) atunci când există un interes PUBLIC la mijloc.

Îmi revin iarăși în minte imaginile cu Misăilă pozând alături de copii în campania electorală, făcându-și cruce la o procesiune religioasă publică și încercând să pară un bun cetățean și un bun primar. Toate astea pălesc atunci când, în plină ședință de Consiliu Local, Misăilă jignește o femeie doar pentru că aceasta a avut curajul să îl contrazică. (Cristi IRIMIA)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.