INCREDIBIL: Medicii de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani au ajuns să o sune pe creatoarea de modă Nausica pentru a o ruga să le facă măști de protecție!

Disperarea medicilor și asistenților medicali de la Spitalul Județean din Focșani a atins cote maxime. Simțindu-se neprotejați în fața epidemiei de COVID-19 și așteptându-se să explodeze cazurile în Vrancea, medicii de la ”Sf. Pantelimon” au ajuns să o sune pe Nausica, pentru a o ruga să le facă măști de protecție. Creatoarea de modă a ajuns să fie văzută drept speranța lor, în lipsa stocurilor de măști de protecție și mănuși de la Spitalul Județean. Chiar dacă măștile din bumbac nu oferă aceeași protecție ca măștile speciale, medicii tot ar fi fericiți să le aibă și pe cele de la Nausica sau de la alte firme din Focșani care le-ar putea face.

Nu vom da numele medicilor care au sunat-o pe Nausica și nici secțiile din care fac parte, pentru a nu le crea probleme în fața conducerii spitalului. Ceea ce vrem să facem este să tragem un semnal de alarmă cu privire la lipsa echipamentelor medicale pentru cadrele de la spital, semnal de alarmă pe care l-a tras astăzi și medicul ortoped Laurențiu Taban. (Cristi IRIMIA)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.