BLOCAȚI-VĂ ușile la mașini în trafic! La semafoare sau într-o coloană în care se merge încet, puteți fi victima hoților.

Ieri, la ora 14.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Focșani, despre faptul că în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din municipiul Focșani, conducând cu viteză redusă în coloană de mașini, un tânăr necunoscut a deschis portiera dreapta – față și a încercat să-i sustragă geanta aflată pe scaunul mașinii. Întrucât femeia a opus rezistență, ținând de toarta genții, tânărul a lovit-o cu palma peste obraz, apoi a fugit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul suspect, și anume un minor, în vârstă de 15 ani, din mun. Focșani.
Cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.
În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (T. P.)

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 15 ani de la înfiinţarea sa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.