ULTIMA ORĂ: Un nou abuz asupra unui copil de 9 ani! S-a întâmplat la Adjud, într-o locuință de pe strada Vasile Alecsandri.

Poliția vrânceană a făcut un anunț de ultima oră informând că duminică seara oamenii legii din Adjud au fost anunțați prin 112, de către o femeie, că un băiat în vârstă de 9 ani, din municipiul Adjud, a fost abuzat de un tânăr. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că în cursul zilei respective, în jurul orei 18.00, minorul s-ar fi întâlnit în fața blocului cu doi tineri, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bună-voie spre locuința unuia dintre ei. Băiatul în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, celălalt rămânând în scara blocului. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

Conform unor informații obținute de Ediție de Vrancea fapta s-a petrecut într-un bloc situat pe strada Vasile Alecsandri. Poliția face apel la părinți să-și supravegheze atent copiii și să le explice pericolele la care se expun atunci când au un comportament nepotrivit sau când dau curs unor invitații din partea altora în locuri pe care nu le cunosc sau unde nu ar avea ce căuta decât cu acceptul părinților. În plus, explozia de ”libertate” și acces gratuit la filme cu conotații sexuale a dus la creșterea alarmantă a abuzurilor. Este nevoie de o legislație mai fermă și de un control eficient al mijloacelor de comunicare când vine vorba de minori, pentru ca fenomenul să scadă. (Teodor MARCU)

Citește și:   A străbătut Europa pe bicicletă, după 22 de ani petrecuți în Kuweit. Ieri, le-a povestit elevilor peripețiile sale.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.