Atac al profesorilor de la Colegiul Sf. Sava la adresa lui Florin Lixandru, adus de Halici & Ciolacu să candideze în Vrancea la Senat

După ce și-a anunțat candidatura la Senat pe listele PSD Vrancea, Florin Lixandru (fan al Gabrielei Firea) a intrat în vizorul profesorilor de la Colegiul Sf. Sava din București, acolo unde a fost o perioadă director. Iată unul din mesajele primite de ziarul nostru cu privire la activitatea candidatului de pe locul 2:

Domnul Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației, a fost inspector scolar, apoi s-a suspendat, după care a fost pus director la Colegiul ”Sf. Sava”, în 2021. A fost suspendat și de aici. Colegiul ”Sf. Sava” este cotat ca fiind cel mai bun din țară, însă nu are gard, curtea e o cocină, iar domnul director suspendat nu își găsește timp să coboare de la minister să vadă ce i-ar mai trebui acestui liceu fanion al învățământului românesc”, a sunat mesajul primit la redacție.

Numele profesorului / profesoarei care a făcut afirmațiile de mai sus are mai puțină importanță. Important este dacă așa stau lucrurile și de ce Lixandru nu s-a implicat pentru liceul la care a fost director. Se laudă în postarea de pe Facebook că vrea să îmbunătățească sistemul educațional din Vrancea, dar la el în „curte” este o „cocină”, ca să folosim termenul persoanei care ne-a dat informația.

În altă ordine de idei, Colegiul „Sf. Sava” din București a fost implicat relativ recent într-un scandal uriaș după ce un profesor homosexual de acolo a fost reținut de procurori sub acuzația de viol. (Cristi IRIMIA)

Detalii AICI

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.