PNL Vrancea: ”Oprișan-Portofel” minte cum respiră. Oprește-te, ”Mareane”! Vrâncenii trebuie să știe adevărul!”

• Primul focar de COVID-19 de la Spitalul Județean Focșani a fost sub conducerea lui Mîndrilă-Conservă!
• Cazurile de COVID-19 au crescut în toată România, nu doar în Vrancea, după relaxarea restricțiilor!
• Spitalul Județean Focșani a fost somat de CJ Vrancea să elibereze exact secția unde fusese instalat aparatul Real Time – PCR, iar acum Oprișan țipă că nu a fost pus în funcțiune. Câtă ipocrizie!

PNL Vrancea îi atrage atenția baronului Oprișan-Portofel să înceteze cu manipulările grosolane pe care le face aproape zi de zi. Situația îmbolnăvirilor cu noul coronavirus în județul Vrancea are două cauze foarte clare. O spun specialiștii, nu politicienii! Și dacă apelăm la logică și la bun simț, un bun simț pe care baronul Portofel nu îl are, ne dăm seama că îmbolnăvirile cu noul coronavirus în Vrancea s-au înmulțit după relaxarea măsurilor de restricție care au fost luate la nivel național.

Să nu uităm că sub conducerea lui Constantin Mîndrilă-Conservă la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani a luat naștere primul focar COVID-19 (35 de cazuri în perioada 19 martie – 16 aprilie, cazuri care au dus apoi la alte 65)! Așadar, managementul lui Mîndrilă a produs focarul inițial, iar acum relaxarea condițiilor de către autorități a condus la o nouă creștere a numărului de îmbolnăviri. Mai ales că pe 30 mai erau doar 37 de cadre infectate, scăderea fiind evidentă (noul manager fusese instalat în funcție pe 12 mai). Sunt chestiuni de logică pe care baronul se face că nu le știe.

Noua conducere a Spitalului Județean Focșani a descoperit nereguli grave în foarte multe secții de la saloane și medicamente ținute în jeg și igrasie, până la mari probleme în ceea ce privește lipsa de personal. Ne referim aici la posturi descoperite, neocupate de medici și asistenți, în ultimii 7 ani managerul suspendat Mîndrilă și conducerea pesedistă a Ministerului Sănătății nereușind să rezolve aceste probleme care nu sunt de două luni de zile. Pe astea nu le vezi, Oprișane?

Citește și:   Ordin de protecţie provizoriu și monitorizare cu brățară electronică după ce un bărbat și-ar fi agresat soția

Având în vedere aceste argumente logice, conducerea PNL Vrancea îi transmite baronului Portofel să nu mai mintă oamenii și să termine cu manipularea. Nu PNL Vrancea și nici actuala conducere a spitalului nu sunt vinovați că sub conducerea lui Mîndrilă am avut primul focar de COVID-19 la spital și nici pentru că relaxarea restricțiilor a dus la creșterea numărului de îmbolnăviri.

În ceea ce privește aparatul de testare Real Time – PCR acesta a fost achiziționat din banii vrâncenilor, nu din banii Consiliului Județean Vrancea sau ai mamei lui Oprișan. Faptul că nu a fost dat în folosință până acum ține de adresa Consiliului Județean Vrancea, din 4 mai 2020, prin care spitalul este somat să elibereze chiar secția unde a fost instalat aparatul. Celelalte spații ale spitalului sunt atât de mizerabile și insalubre încât nu pot găzdui aparatul Real Time PCR, la ora actuală conducerea spitalului făcând eforturi să-l instaleze la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Departament Comunicare PNL Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.