USR = PSD. USR Vrancea a pus-o în fruntea listei pentru Camera Deputaților pe turista de la București, Corina Atanasiu

USR Vrancea face ce știe mai bine. Execută ordinele de la centru. Așa se face că turista numită Corina Atanasiu, căreia primarul Misăilă i-a aprins o lumânare la vii după câștigarea Primăriei Focșani în urmă cu 4 ani, a fost instalată pe locul 1 la Camera Deputaților. Vestea bună este că nu are nicio șansă să iasă deputat. PNL și PSD vor avea câte doi deputați, iar AUR un deputat. Corina Atanasiu (USR) și Ion Ștefan (FD) candidează doar ca să rămână în atenția opiniei publice.

La Senat, USR Vrancea o propune pe profesoara Alexandra Tătaru, viceprimar al municipiului Focșani, cu două doctorate făcute pe bune. În rest, Dumnezeu cu mila la USR care la Vrancea procedează ca PSD-ul. Aduce politicieni gen Atanasiu, Tîlvăr sau Lixandru care stau prin București mare parte din timp, în loc să se bazeze pe politicienii care locuiesc în Vrancea și care, de bine de rău, iau contact mai des cu cetățenii și pot fi abordați față în față pentru diverse probleme.  (Cristi IRIMIA)

La Camera Deputaților: Corina Atanasiu, Tudor Alexandru Purcărea, Daniela Mariana Petcu, Nicolae Petrișor, Mariana Mioara Gîrbaciu.

La Senat: Alexandra Tătaru, Condruț Constantin Răcoșanu

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.