VIDEO: Primarul Misăilă îl numește golan pe principalul său adversar. Atitudine incalificabilă a edilului de Focșani.

Primarul PSD Cristi Misăilă continuă să jignească. Nu este prima dată și, cu siguranță, nu va fi nici ultima. Misăilă și-a făcut un obicei din a-și pierde cumpătul și a jigni, indiferent că este vorba de femei sau bărbați. Cine nu este de partea lui este golan, nemernic etc. Astăzi, în Piața Moldovei din Focșani, liberalul Resmeriță a vrut să-l salute pe Misăilă, însă acesta din urmă a recurs la un gest golănesc.

PNL Vrancea a emis un comunicat de presă pe care-l redăm în continuare:

„După 34 de ani, la Focșani, reprezentanții PSD își numesc din nou opozanții politici „golani”. PNL Focșani îi solicită președintelui PSD, Marcel Ciolacu, să ia atitudine

Partidului Național Liberal – Organizația Focșani condamnă cu fermitate comportamentul lui Cristi Valentin Misăilă, primar în funcție și președinte al PSD Focșani, față de ceilalți candidați și, în special, față de candidatul PNL Vrancea la Primăria Focșani, Valentin Resmeriță

Astfel, în cadrul unei acțiuni electorale în Piața Moldovei din Focșani, domnul Valentin Resmeriță l-a observat pe contracandidatul său, primarul în funcție Cristi Valentin Misăilă, și s-a dus să-l salute, așa cum orice politician din lumea civilizată ar proceda față de contracandidatul său. Singura reacție pe care candidatul PSD a găsit-o de cuviință a fost următoarea : a spus că domnul Resmeriță are “atitudine de golan ”!

Cu alte cuvinte, domnul Misăilă l-a numit „golan” pe contracandidatul său, care este și unul dintre cei mai mari investitori din Focșani și din județul Vrancea – un om care creează plusvaloare pentru comunitate și a cărui companie este un important contributor la bugetul de stat.

PSD se pretinde apărătorul capitalului românesc, dar atitudinea domnului Misăilă arată cu totul altceva: o atitudine ostilă față de capitalul românesc, reflectată, de fapt, de situația economică și de piața muncii din Focșani. Orașul a pierdut, în ultimii 10 ani, 16 la sută din populație, iar acest exod fără precedent al populației nu poate fi oprit decât prin crearea de prosperitate și locuri de muncă. Politicile economice ale administrației PSD din ultimii 24 de ani au dus la această situație dramatică, ce are ca efect depopularea accelerată a orașului.

În 1990, studenții erau numiți „golani” de către fondatorul PSD (n. r. – Iliescu). Într-un arc peste timp de 34 de ani, un membru al PNL și investitor român important primește aceeași etichetă din partea unui reprezentant al PSD.

PNL Focșani îi solicită domnului Marcel Ciolacu, în dubla calitate pe care o deține, cea de președinte al PSD și de șef al Guvernului României, să ia atitudine cu privire la comportamentul candidatului Cristi Misăilă. Ar fi regretabil ca această atitudine ostilă față de un contracandidat politic, reprezentant important al capitalului autohton local, să fie una care caracterizează, de fapt, PSD-ul și membrii săi”.

Biroul de presă al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.