Administrația liberală a județului anunță că Parcul Industrial Vrancea a obținut calitatea de membru principal în cadrul Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR).

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Ionel Cel-Mare, a anunțat că Parcul Industrial Vrancea, care urmează să se construiască la Garoafa, pe DN 2 – E 85, a obținut calitatea de membru principal în cadrul Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR).

În urma hotărârii Consiliului Director al APITSIAR din data de 11 aprilie 2024, Parcul Industrial Vrancea a intrat oficial pe harta parcurilor industriale din România. Din această calitate, Parcul Industrial din Vrancea va beneficia de o mai mare promovare în rândul potențialilor investitori și de atragerea de investiții directe.

Asociația Parcurilor Industriale, înființată în anul 2005, cuprinde 60 de parcuri industriale membre din toată țara și are parteneriate cu structuri naționale și internaționale, inclusiv Comisia Europeană.

Este un rezultat extraordinar al administrației PNL care a făcut toți pașii necesari pentru a ajunge în acest punct. Regretatul președinte al PNL Vrancea și al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a muncit pentru acest proiect și noi i-am dus munca mai departe”, a afirmat Ionel Cel-Mare.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.