Lucrări de reabilitare finalizate la corpurile de clădire de pe str. Cuza Vodă nr. 56 din Focșani

O altă investiție derulată de Consiliul Județean Vrancea, finanțată din fonduri europene, este la final. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, a făcut o vizită pe teren la clădirile proaspăt reabilitate de pe str. Cuza Vodă nr. 56, unde au funcționat serviciile publice de pașapoarte, evidența populației, înmatriculări și permise.

 

✅ Consiliul Județean Vrancea derulează proiectul „Reabilitare energetică și lucrări conexe la corpurile C5, C6 și C7, str. Cuza Vodă nr. 56”, lucrările fiind finalizate. Finanțarea a fost asigurată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, valoarea totală a proiectului fiind de 7.393.442 lei.

✔️ ”Suntem la finalul unui proiect de reabilitare al corpurilor de clădire unde au funcționat mai multe servicii publice și mă bucur că este un succes, mai ales că lucrările au fost realizate mai devreme cu 2 luni decât termenul de finalizare”, a declarat vicepreședintele Ionel Cel-Mare.

✅ Lucrările au constat în reabilitarea energetică a clădirii (termoizolare, schimbarea tâmplăriei și a ușilor de interior și exterior, achiziția de pompe de căldură, ventilo-convertoare), iar lucrările conexe au cuprins: reparația tencuielii la pereții interiori, reparația acoperișului, montare de gresie în toată clădirea, sistem nou de voce și date, alarmă la incendiu. Lucrările au fost finalizate la începutul lunii martie, cu 2 luni mai devreme decât prevedea proiectul.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.