PNL Vrancea reacționează după demiterea lui Mîndrilă de la șefia Spitalului Județean Focșani: „PSD își face imagine pe sănătatea vrâncenilor”

Încercare grosolană a celor de la PSD Vrancea de a se dezice de dezastrul din Spitalul Județean și de managerul pus si susținut de ei!

Trebuia demult demis domnilor, însă ați facut scut în jurul lui aproape 15 ani, iar oamenii știu asta!

Modul în care a fost gestionat Spitalul Județean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” în tot acest timp a ținut prima pagină a ziarelor locale și naționale de foarte multe ori. Contracte dubioase, angajări cu semnul întrebării, decese cauzate de erori medicale, prezența permanentă în topul spitalelor cu infecții nosocomiale, au reprezentat subiecte de presă și au cauzat tragedii în rândul vrâncenilor.

De fiecare dată s-a arătat, pe bună dreptate, cu degetul spre management, dar de multe ori au fost omiși adevărații vinovați ai acestei situații, sforarii care și-au urmărit propriile interese și care acum o fac pe lupii moraliști. Fostul baron al Vrancei, Marian Oprișan, a refuzat preluarea spitalului în subordinea Consiliului Județean, preferând să „opereze” cu mâna altcuiva, adică a Ministerului Sănătății. De fiecare dată când situația o impunea se anunțau măsuri, se lua atitudine, dar nimic nu se schimba.

Proiectul de suflet al lui Cătălin Toma, noul spital județean, ar fi trebuit să schimbe această situație, să vină ca o resetare a stării de fapt, o fundație pe care urmează să se clădească sistemul de sănătate al vrâncenilor. După decesul lui, corbii politici s-au aruncat pe acest subiect, cel mai aprig fiind un om care ar fi putut să schimbe ceva atunci când a mai deținut funcția de prefect sau din nou în urmă cu doi ani când a revenit pe funcția de prefect, dar care nu a făcut nimic, mirosul puterii îndemnându-l acum să facă gesturi populiste.

Citește și:   Prefectul Gheorghiță Berbece s-a întâlnit ieri cu șefii instituțiilor din subordinea MAI pentru a discuta măsurile de protecție a persoanelor peste 65 de ani

Noul președinte al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, Dragoș Ciobotaru, a declarat: „Dragi vrânceni, nu prin poze, tăieri de panglici, alba neagra cu posturile de conducere și declarații sforăitoare putem să schimbăm soarta județului. Este dezamăgitor cum în perioadă electorală, după o aprigă luptă în interiorul partidului, pentru că interesele sunt multe, se încearcă spălarea imaginii PSD Vrancea, după ce timp de aproape 15 ani au adus prin managerul pus și susținut de ei multe suferințe oamenilor, multe tragedii și o frică justificată de a mai apela la acest spital. Se poate clădi viitorul construind împreună, proiect cu proiect, cărămidă cu cărămidă, prin multă muncă, seriozitate si consecvență, prin #fapte. Am reușit acest lucru pentru o comunitate mai mică, iar ca răsplată am primit votul cetățenilor în proporție de 93%. Știu și pot duce mai departe ceea ce a început Cătălin Toma în administrația vrânceană și asta voi face, nu prin manipulări si minciuni! Ne vedem la vot!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.