Conferința “Perspectiva socială, psihologică, religioasă, educațională și legislativă asupra consumului de droguri” – Colegiul Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud

Filmul „Four Good Days” – regizat și produs de Rodrigo Garcia, inspirat din fapte reale, a reprezentat sugestia organizatorilor pentru participanții la eveniment.

În căutarea certitudinii, într-o mare de incertitudini, elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud au participat la Conferința “Perspectiva socială, psihologică, religioasă, educațională și legislativă asupra consumului de droguri”, care s-a desfășurat la Casa de Cultură “Tudor Vornicu” Adjud – partenerul nostru de nădejde în derularea activităților educative.

Joi, 8 februarie 2024 – Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii – a fost marcată de acest eveniment inedit, util elevilor, ce are la baza importanța conștientizării riscului consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților.

Conferința face parte din Proiectul de Educație Parentală “Prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților”, care se derulează în anul școlar 2023-2024, proiect coordonat de dna. prof. Spiridon Nicoleta Gabriela, dl. Director Mitrofan Valentin Marian și dna director adjunct Buchidau Tania Aurelia, cu sprijinul colectivului de profesori al Colegiului Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud.

Prima activitate, intitulată generic „Cum îmi ajut copilul?”, organizată în cadrul Proiectul de Educație Parentală “Prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților”, a avut loc pe 20 octombrie 2023 și a reprezentat un dialog cu părinții, eveniment desfășurat în Sala de Festivități a Colegiului Național „Emil Botta”.

Elevii, prezenți în număr mare, au beneficiat de informații prețioase pe care le pot valorifica în viitor.

Mulțumiri speciale pentru momentul artistic deosebit din cadrul conferinței.

Mulțumim invitaților, respectiv:

Director executiv cons. jur. Dascălu Vali – Loredana, din partea Primăriei Adjud
Psiholog – psihoterapeut Miron Elena Viorica
Preot protoiereu Popa Cristinel – din partea Protoieriei Panciu
Director profesor Mitrofan Valentin Marian – Colegiul Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud
Inspector de specialitate Neacșu Ionelia din partea CEPECA Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.