UAT COMUNA TÂMBOEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, comuna Tâmboești, județul Vrancea”

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA TÂMBOEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, comuna Tâmboești, județul Vrancea”, implementat de UAT COMUNA TÂMBOEȘTI, conform contractului de finanțare nr. 1992DOT/2023.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 19 luni, de la data semnării contractului de finanțare.

Obiectivul investiției constă în asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, asigurarea dotărilor sălilor de clasă și a laboratoarelor/atelierelor școlare din sistemul preuniversitar, echiparea laboratoarelor de informatică din unitățile de învățământ profesional și tehnic (IPT), echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării pentru implementarea proiectului nr. 1992DOT/202 , intitulat: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, comuna Tâmboești, județul Vrancea”.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 973.059,83 lei, valoarea TVA eligibil fiind de 155.362,49 lei.

Persoană de contact: Pleșea Mariean

Site primarie: https://tamboesti.primarievn.ro

Adresa de e-mail: primaria_timboesti@yahoo.com

Telefon: 0237/256105

PRIMAR
PLEȘEA MARIEAN

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.