ULTIMA ORĂ: Accident teribil în Focșani Sud, la Mausoleu.

Impact teribil între doua autoturisme in urma cu câteva minute. Doua femei, una de 23 de ani, alta de 47 de ani , au fost transportate la spital, dar viata nu le este pusă în pericol.

Revenim cu detalii.

Comunicat IPJ Vrancea: „La data de 20 mai a.c., ora 21.12, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un cetățean cu privire la faptul că pe bulevardul Bucureşti, intersecţie cu strada Revoluţiei, s-a produs un accident rutier.

Din verificările efectute cu ocazia deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției, ajuns la intersecția cu bulevardul București, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE și ar fi pătruns în intersecție, unde a fost acroșat de un autoturism ce se deplasa pe bulevardul București, din direcția DN2 E85, înspre bulevardul Unirii.

A rezulat rănirea ușoară a patru persoane: cei doi conducători auto implicați în eveniment și pasagerii dreapta față din cele două autovehicule, cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Citește și:   DRAMA unui frumos și inteligent tânăr focșănean mort din cauza drogurilor. Cosmin Stan, fiul antrenorului de tenis Costel Stan, a fost găsit mort într-o locuință din București.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.