Accident MORTAL pe DN 2 – E 85. Un vrâncean de 55 de ani a murit după o coliziune cu un autocamion.

Un șofer vrâncean (55 de ani) a murit în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 2 – E 85, după ce autoutilitara pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autocamion care circula din sens opus, la ieşire din localitatea Cioranca (BZ) spre municipiul Buzău.

Din primele date de la faţa locului, în timp ce conducea autoutilitara dinspre Bucureşti către Buzău, un şofer în vârstă de 55 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu un autocamion condus pe sensul opus de mers de către un cetăţean turc, în vârstă de 62 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 55 de ani şi rănirea cetăţeanului străin, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale„, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

FOTO: ARHIVĂ!

Citește și:   VAL DE CRITICI la adresa Corinei Atanasiu (USR Focșani) după ce aceasta a refuzat să facă alianță cu PNL împotriva PSD-ului, la Focșani! ”Faceți jocurile lui Oprișan” și ”Pute a blat cu PSD” sunt două din reacțiile oamenilor.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.