DRAMA unui frumos și inteligent tânăr focșănean mort din cauza drogurilor. Cosmin Stan, fiul antrenorului de tenis Costel Stan, a fost găsit mort într-o locuință din București.

O veste tragică a zguduit astăzi Vrancea. Cosmin Stan, fiul de 20 de ani al antrenorului de tenis focșănean Costel Stan (foto dreapta), a fost găsit mort într-o locuință din București. Surse din cadrul anchetei au precizat presei centrale că decesul a survenit ca urmare a consumului de droguri.

Cosmin era un tânăr inteligent, frumos, având tot viitorul în față. Din păcate, tentația de a consuma droguri s-a dovedit a fi fatală pentru el. De mai multă vreme, Cosmin intrase și în depresie, neascunzând acest lucru față de prietenii săi. De altfel, contul lui de Facebook avea link-ul de acces cu titulatura: „suntdepresivinmodneironic”.

Costel Stan, tatăl lui Cosmin, este unul dintre cei mai apreciați antrenori de tenis de câmp din Vrancea, un om deosebit, apreciat de comunitatea sportivă din care face parte de zeci de ani. Costel Stan mai are o fiică în vârstă de 13 ani.

UPDATE: Cosmin Stan a fost găsit mort în căminul Universității Hyperion de pe B-dul Energeticienilor de către un prieten, iar tragedia s-ar fi produs sâmbătă, 22 aprilie.

Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Citește și:   FOTO: Alpinista din Focșani, moartă în Munții Bucegi, rămâne ”în brațele masivului”. Viscolul a împiedicat echipele de intervenție și ieri și astăzi!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.