Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea își va reabilita energetic sediul

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea derulează proiectul „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice a Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea”, cod proiect C5 – B2.1.b – 140.

În acest sens, la data de 07.02.2023, s-a semnat de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Contractul de finanțare nr. 7767/ 19.01.2023, încheiat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, în calitate de Beneficiar (în parteneriat cu Inspecția Muncii și Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea).

Obiectivul proiectului este renovarea energetică moderată a sediului Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) Componenta C5 – Valul Renovării, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, OPERAŢIUNEA B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, APELUL de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, titlul apel: PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1.

Proiectul are o durată de implementare de 36 luni, respectiv perioada cuprinsă între 07.02.2023 si 07.02.2026, iar valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.231.748,62 lei (TVA inclus).

e-mail: itmvrancea@itmvrancea.ro
telefon 0237-615.805

Inspector Șef
Eliza Botezatu

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Citește și:   ALERTĂ! DEBRIDAT sirop pentru copii, retras urgent din farmacii. Ce garanții să avem în ceea ce privește vaccinurile complexe, dacă un simplu sirop se dovedește a fi cu probleme?

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.