Vrânceni reținuți și încarcerați după ce se eschivau de la ispășirea unor pedepse cu închisoarea

Pe 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Panciu, pe numele unui bărbat, de 37 de ani. Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție în formă continuată, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Bărbatul a fost identificat în Mărășești, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depus în Penitenciarul Focșani.

Tot ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Focșani, pe numele unui bărbat, de 43 ani, din municipiul Focșani. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost identificat în municipiul Focșani și a fost depus la Penitenciarul Focșani.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Constantin Mîndrilă are dosar penal. Managerul Spitalului Județean, infectat cu COVID-19, este cercetat pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor după ce ar fi atentat la sănătatea celor din jurul său!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.