Polițiștii au depistat în trafic șoferi fără permis și băuți

La data de 30 martie, ora 16.25, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe Drumul Național 23, în comuna Măicănești, un bărbat, de 21 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 30 martie, ora 21.10, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Județean 205 H și era condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Movilița. Polițiștii l-au testat cu apratul etilotest care a indicat un rezultat de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și:   Dr. Codruța Neagu, manager Spitalul Județean: ”A fost pus în funcțiune aparatul Real-Time PCR, după numeroase șicane din partea Consiliului Județean Vrancea. Mândrilă stă de 150 de zile în concediu medical!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.