UAT COMUNA BOLOTEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Achiziția de microbuze nepoluante pentru Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea” și „Realizare puncte de reîncărcare vehicule electrice Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea”

Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA BOLOTEȘTI anunță începerea proiectului cu titlul „Achiziția de microbuze nepoluante pentru Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea” și „Realizare puncte de reîncărcare vehicule electrice Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea”, implementat de UAT COMUNA BOLOTEȘTI, conform contractului de finanțare nr. 135145 din data 28.11.2022, finanțat în cadrul componentei 10 – Fondul Local PNRR.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 24 de luni, de la data semnării contractului.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10 – I1.1-132: „Achiziția de microbuze nepoluante pentru Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea” și „Realizare puncte de reîncărcare vehicule electrice Comuna Bolotești și Comuna Țifești, județul Vrancea

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3514807,80 lei, valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile fiind de 561.187,80 lei.

Persoana de contact: Găină Mirela.

Site primarie: www.bolotesti.primarievn.ro

Adresa de e-mail: primar@bolotesti.primarievn.ro

Telefon : 0237678111

PRIMAR
POPA FĂNICĂ

Citește și:   VIDEO: Cătălin Toma a deschis ușa biroului președintelui CJ Vrancea, după mai bine de două decenii în care nici musca nu intra la Oprișan în ”bârlog”!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.