Reacție dură a inginerului Viorel Ciubuc, după ignorarea cererilor sale!

Inginerul focșănean Viorel Ciubuc, persecutat politic de fosta Securitate comunistă, a transmis mass-media o reacție după ignorarea cererilor sale formulate în termeni legali și la care nu a primit răspuns în termenul prevăzut de legislația în vigoare.

În atenția

Parlamentul României

Senatul României

Camera deputaților

Pe 6 august 2022 v-am trimis contestațiile mele (cu o serie de acuzații explicite) în vederea soluționarii de catre comisiile juridice ale Parlamentului (atât cea de la Senat, cât și cea de la Camera deputaților).

Cu regret am constatat că nu am primit niciun răspuns, deși au trecut 60 de zile de atunci, nu 30 de zile (termenul legal în care trebuia să primesc un răspuns).

De ce am trimis la dumneavoastră?

1= Sunteti cei care emiteți legile. A= Studiati propunerile inainte de promulgare!

2= Aprobati legile =LEGI care OBLIGATORIU vor fi respectate si de Ciubuc si de Justitia Romana ( IN SPECIAL ) si de d-voastra (initiatori – aprobatori).

Am trimis referiri la 3 dosare pe numele Ciubuc Viorel: 1850/91/2018, 1896/91/2018 și 1896/91/2018* pentru a-mi putea recupera pierderile salariale (banii mei). Dosarele au fost unul după altul respinse fără justificări legale. Ba mai mult au fost introduse unele reglementări inexistente în hotărârile respective. Practic, am ajuns la concluzia că au fost dosare judecate politic, pe care le-am pierdut fiindcă judecata a fost strâmbă, precum justiția din România.

3= Am specificat (AM ACUZAT) Justitia romana care a judecat aceste dosare MIZERABIL si AU DAT Hotarari MIZERABILE = INTOLERABILE = pentru niste oameni (zisi judecatori) care judecatori n-au respectat IN NICIUN FEL LEGILE, ADEVARUL (demonstrat cu acte), neavand (judecatorii) nici cel mai elementar bun simț.

4= Hotararile sunt ABSOLUT tendentioase si imorale, conducand la infractiuni din motive josnice;

5=Hotararile sunt IMPOSTORATE ale unor magistrati de proasta factura juridica = adica = PROSTI;

6=Magistratii sunt INFRACTORI INCALIFICABILI.

Presupun ca le-ati studiat. De aceea nu ati raspuns SUB NICIO FORMA = neavand „putere” de a raspunde la asemenea INEPTII NECONTROLATE.

Ultimul dosar 1896/91/2018* a fost respins pe 26 mai 2022, dar NICI PANA ACUM N U A FOST DATA MOTIVAREA. De ce ? (Desi este un termen legal de 120 de zile, deci până pe 23 septembrie 2022 trebuia dată motivarea). Magistratii n-au cum sa o motiveze, decat PRINTR-UN IMPOSTORAT ILEGAL = MIZERABIL

Va fac atenti ca NU VOI PRECUPETI NICI UN EFORT (si idee) pentru rezolvarea L E G A L A a proceselor Ciubuc.

D-voastra nu aveti decat sa = „ORGANIZATI” o crima de genul fostului SECURIST (general) Cândea Petrache impotriva inginerului Ciubuc. Numai asa ( destul de simplu pt. criminali) veti reusi sa impiedicati un MARTIR (cu o familie de 9 EROI si MARTIRI ) =ing. Ciubuc Viorel= de a-si rezolva N O R M A L PROBLEMELE.

Citește și:   Senatorul Cătălin Toma îl pune la punct pe Oprișan: ”Este asociat cu un alt investitor din curtea Spitalului Județean?”

Inginer Ciubuc Viorel

07.10.2022

PS: Vă retrimit mai jos ceea ce v-am trimis pe 6 august 2022 (a se vedea că au trecut mai mult de 30 de zile, termenul legal în care trebuia să primesc un răspuns)

***

Motto: ”Numai ticăloșilor le este ușor să mintă în orice situație” (Feodor Dostoievski)

Către Parlamentul României

Comisia Juridică a Senatului

Comisia Juridică a Camerei Deputaților

Numele meu este Viorel Ciubuc, inginer de profesie, persecutat politic de către fosta Securitate Comunistă.

După 1989 am obținut două hotărâri judecătorești definitive prin care s-a constatat persecuția mea politică. În ceea ce privește drepturile reale pe care ar trebui să le obțin și despăgubirile firești, nu s-a întâmplat nimic favorabil pentru mine. Mai ales că este vorba despre drepturile salariale pe care le-am pierdut din motive de persecuție politică.

În ultimii ani, am avut pe rolul instanțelor trei dosare: 1850/91/2018, 1896/91/2018 și 1896/91/2018* pentru a-mi putea recupera pierderile salariale (banii mei). Dosarele au fost unul după altul respinse fără justificări legale. Ba mai mult au fost introduse unele reglementări inexistente în hotărârile respective.

Practic, am ajuns la concluzia că au fost dosare judecate politic, pe care le-am pierdut fiindcă judecata a fost strâmbă, precum justiția din România.

Dosarele au fost respinse de magistrați la toate nivelele, magistrații dând dovadă de o judecată mizerabilă, cu impostorate incredibile și o bătaie de joc cum nici în instanțele din țările necivilizate, probabil că nu întâlnești.

Magistrații care au dat deciziile sunt de o joasă factură juridică, fără responsabilitate reală, dând dovadă de un lichelism judiciar dus la extrem, mai ceva ca pe vremea fostei Securități.

De ce domnilor parlamentari mai dați legi dacă cei care trebuie să le respecte, mă refer la cei din justiție, nu le respectă?

Viața lui Viorel Ciubuc și a familiei sale a fost furată de securitatea comunistă și acum de neo-securitatea din justiția română. Eu mi-am sacrificat și mi-am riscat viața pentru ca judecătorii să fie acum în anumite funcții, politicienii să fie și ei în anumite funcții și constat că nu există cel mai elementar bun simț în materie juridică.

Viața inginerului Ciubuc Viorel și a familiei sale de martiri și eroi nu mai poate fi dată înapoi. Mai ales că nu am primit nimic din beneficiile morale și materiale pe care le-aș fi meritat și care sunt trecute în legile votate în acest sens de dvs. domnilor parlamentari.

Citește și:   EXCLUSIV: USR Focșani a ”vândut meciul” pentru Primăria Focșani, în favoarea PSD! Corina Atanasiu, fosta colaboratoare a lui Misăilă, n-a vrut să facă alianță cu PNL, deși NU are nicio șansă să câștige alegerile.

Nu am cerut despăgubiri morale pe care le merit cu prisosință. Am cerut ce este al meu, drepturile mele salariale, banii mei. Am fost și sunt frustrat de adevăr și de lege, am fost și sunt frustrat de niște magistrați mizerabili magistrați impotenți mintal.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție care au casat inițial o hotărâre pentru ca apoi să-i dea dreptate fostului securist care m-a persecutat, e vorba despre criminalul Petrache Cândea, s-au făcut de râs. Pot spune asta în mod clar și fără ocolișuri.

Un securist notoriu care a vrut să mă ucidă prin măsuri mișelești, prin întemnițarea mea pe motiv civil sau penal ajunge să fie favorizat de cea mai înaltă instanță din România.

Toate actele și contestațiile mele sunt extrase din Dosarul de Urmărire Informativă ”Condrea” de la CNSAS și sunt depuse la dosarele respective pe care magistrații la orice nivel, inclusiv Înalta Curte, nu le-au luat în considerare, dând o mișelească interpretare în sens personal, fără argumente juridice pertinente.

Vă solicit să cercetați aceste dosare și cazul meu în ansamblu, iar după ce voi primi rezultatul cercetărilor comisiilor din Parlament și după răspuns (negativ) voi intra benevol într-o pușcărie până mi se va face dreptate.

La final, vă întreb domnilor parlamentari, din nou, și vă cer un răspuns pertinent și cu celeritate!

De ce mai dați legi dacă tocmai cei indicați să le respecte, mă refer la justiția română, nu le respectă? De ce anumiți magistrați în hotărârile lor mint sau sunt impostori de o prostie crasă, care mistifică o hotărâre judecătorească?

De ce acestor magistrați li se permit aceste ilegalități și nu pot fi pedepsiți? Mizeriile lor și acțiunile lor criminale sunt de neiertat. Probabil nici nu se gândesc la repercusiunile posibile. Sunt niște impotenți mintal acești magistrați și care-și închipuie că inginerul Ciubuc Viorel nu va reacționa față de nemerniciile lor. Se înșeală amarnic!

Poate ziceți că întrebuințez cuvinte dure dar aceleași cuvinte dure le voi întrebuința și pentru cei care le-au luat sau le vor lua apărarea magistraților mafioți.

Vă solicit așadar, anchetarea urgentă a celor transmise de mine și luarea măsurilor legale care se impun. Dacă nu veți răspunde, oricum la anul veți fi obligați să dați cel puțin o decizie în urma unor evenimente care se vor produce în 2023 și despre care nu voi detalia acum.

Inginer Viorel Ciubuc

6 august 2022

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.