DRAMĂ: Omul de afaceri Nicu Tănasă a murit într-un accident de circulație

Un nou accident cu urmări mortale s-a produs pe DN 11, între localitățile Reci și Moacșa, accident în urma căruia omul de afaceri focșănean Nicu Tănasă și-a pierdut viața.

Aflat împreună cu soția sa, Nicu Tănasă a intrat în coliziune cu o autoutilitară, traficul fiind ulterior oprit circa 30 d eminute.

Nicu Tănasă nu a murit pe loc, ci la spitalul din Sf. Gheorghe unde a fost transportat de urgență.

UPDATE (Comunicat IPJ Covasna): ”La data de 08.10.2021, în jurul orelor 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 11, la km 33, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri. Ulterior, bărbatul de 75 de ani a decedat la spital. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Condoleanțe familiei greu încercate!

Citește și:   FOTO: Primăria Focșani va primi banii prin PNDL după ce lucrările de proastă calitate de pe străzile din oraș vor fi refăcute. În loc să se bosumfle, primarul Misăilă ar trebui să ceară firmei care a lucrat să refacă zonele cu probleme!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.