Vrancea, sub cod galben de atenționare meteorologică

Administrația Națională de Meteorologie a emis, pentru joi, 10 decembrie 2020, ora 11.00, o atenționare de cod galben, valabilă pentru intervalul 10 decembrie, ora 18:00 – 11 decembrie, ora 18:00. Atenționarea vizează nordul Olteniei și al Munteniei, sud-vestul Moldovei și are ca fenomen de manifestare ploile importante cantitativ.

În nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sud-vestul Moldovei (zonă care cuprinde și județul Vrancea), cu precădere în zona subcarpatică și la altitudini mai mici de 1700 m, vor predomina ploile. Acestea vor fi importante cantitativ și se vor acumula peste 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în general la altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de peste 80…90 km/h, și temporar va fi viscol ce va determina scăderea vizibilității.

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   ULTIMA ORĂ: Astăzi a fost confirmat decesul angajatei de la Spitalul Militar, la doar 48 de ani. Avea obezitate de gradul II și o glicemie uriașă la internare: 600! ”Îi era rău și se ducea cu taxiul la Spitalul Județean dar nu au internat-o decât pe 31 martie!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.