„Vrancea în 100 de imagini”

Asociația “Change Your Lifestyle for You” a derulat proiectul „Vrancea în 100 de imagini”in perioada 2-26 Noiembrie 2020, activitatile desfasurandu-se in judetul Vrancea. Proiectul a fost finantat de Directia Judeteana de Tineret si Sport Vrancea.

In cadrul proiectului, au fost organizate sesiuni de lucru in care tinerii participanţi au creat si editat albumul „Vrancea în 100 de imagini”.

Pentru realizarea albumului „Vrancea in 100 de  imagini”  tinerii au trebuit sa  identifice si sa fotografieze obiective culturale, natura inconjuratoare, obiceiurile specifice zonei Vrancei. Fotografile realizate de tineri vor ramane  în memoria colectivă a generaţiilor viitoare.

Rezultatul major al proiectului este realizarea si tiparirea  unui albumul cu fotografii de o valoare documentară „Judeţul Vrancea în 100 de imagini”, prin obtinerea codului SBN – Biblioteca Nationala a Romaniei, fiind un document unic şi inedit, realizat de tineri care va deveni un element de promovare a judeţului Vrancea.

Pentru ca acest proiect să se materializeze, parteneri principali au fost :

Muzeul Etnografic Paltin, GRĂDINIŢA CU P.P. NR.18 FOCŞANI, Vrancea, Școala Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri” din Focșani, Primaria Soveja, Jud. Vrancea, Asociația „Pe Aripile Cunoașterii”, Focsani.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați: Departamentul comunicare și relații publice, Tel: 0728064206.

E-mail: office@lifeforyou.ro

Web: www.lifeforyou.ro

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.