Oprișan recunoaște că n-a făcut nimic pentru consolidarea și reabilitarea Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani în ultimii 25 de ani

Baronul Oprișan admite ceea ce știe tot județul. În ultimii 25 de ani, timp în care a deținut puterea absolută la nivel județean, având și administrație centrală PSD timp de 20 de ani, nu a consolidat și reabilitat cel mai important spital din Vrancea”, a afirmat astăzi senatorul liberal Cătălin Dumitru Toma.

Niciodată, în ultimii 25 de ani, nu s-au făcut lucrări de consolidare și reabilitare a niciunui corp de clădire în care funcționează Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon. ”Oprișan admite acest lucru într-o adresă trimisă Ministerului Sănătății. Mai mult, baronul scrie negru pe alb că regiunea Sud-Est este cea mai slab dezvoltată în domeniul sănătății, fiind pe ultimul loc în ceea ce privește numărul de unități sanitare la 100.000 de locuitori, cu 20,3 unități sanitare mai puțin decât media națională. Păi, regiunea Sud-Est a fost în mâinile administrațiilor PSD în ultimele decenii. De aceea a ajuns așa. Când am spus-o noi, liberalii, am fost atacați. Iată că acum o spune chiar baronul Oprișan. Ce altă dovadă ne mai trebuie ca să-i transmitem că epoca sa va lua sfârșit la finele acestei luni?”, a precizat senatorul PNL Cătălin Dumitru Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Vrancea la alegerile din 27 septembrie.

Material comandat de Alianța PNL-USR-PLUS. Realizat de Motivus Media. Cod AEP: 21200012.

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.