AVEM DOVADA! Corina Atanasiu (USR Focșani) face jocurile PSD! ”Candidez la Primăria Focșani, dar nu am mari șanse!”, scria Atanasiu în grupul ”USR – Poiana lui Iocan”. Cu toate astea a decis să avantajeze PSD-ul în duelul pentru Primăria Focșani!

Pe 25 iulie, Corina Atanasiu, candidat USR la PrimăriaFocșani, scria pe Facebook faptul că s-a decis o alianță cu PNL pentru a-i scăpa pe vrânceni de PSD. Între timp, refuzând alianța cu liberalii din Focșani, Corina Atanasiu s-a aliat, practic, cu Oprișan și Misăilă.

Ediție de Vrancea a intrat în posesia unei postări făcute de Atanasiu pe grupul intern al USR, denumit ”Poiana lui Iocan” (foto sus), acolo unde Atanasiu scria că nu are șanse la Primăria Focșani și că dorește doar câteva locuri de consilier local pentru USR. Ei bine, aceste locuri eligibile de consilier au fost oferite USR-ului de către PNL, cu condiția susținerii candidatului Ion Ștefan în bătălia cu Cristi Misăilă. Corina Atanasiu a refuzat oferta PNL, dând, practic, apă la moară celor care au criticat-o pe Facebook spunându-i că face jocurile PSD-ului. Intenționat sau nu, având în vedere colaborarea sa cu primarul Cristi Misăilă din ultimii ani, Corina Atanasiu ajută PSD-ul la alegerile locale din 27 septembrie. (Cristi IRIMIA)

Corina Atanasiu, pe 25 iulie: ”Ar fi mai bine să ne aliem cu PNL-ul, pentru a scăpa de PSD”. Între timp, Atanasiu s-a răzgândit sau nu a vrut niciodată să pună umărul în mod real la scăparea de PSD.

Citește și:   Gheorghe Silviu Stoica, primarul comunei Bălești: „Hristos a Înviat! Pace și sănătate să avem!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.