Șefa Spitalului Județean către ”cuplul teribil” al social-democrației locale: ”Mîndrilă și Oprișan, opriți-vă! Unii chiar muncesc și țin în frâu COVID-ul la SJU ”Sf. Pantelimon”. Ați uitat ce șobolani ne-ați lăsat ”moștenire” în unitatea spitalicească?”

Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani respinge ideea intrării într-un permanent joc și schimb de replici între actuala conducere, pe de o parte, vechea conducere și administrația județeană reprezentată de președintele CJ Vrancea, pe de altă parte.

Din păcate, am ajuns în situația în care, aproape zilnic, trebuie să transmitem publicului drepturi la replică pentru a demonta acuzațiile nefondate aduse de Constantin Mîndrilă și Marian Oprișan actualei conduceri. Nu este normal și corect să critici situația de la subsolul spitalului, când adevărul a fost aflat deja de către toți vrâncenii. În momentul schimbării conducerii acestei instituții, am mers personal în toate secțiile și în toate spațiile spitalului pentru a verifica unde sunt deficiențe. Probleme grave au fost găsite inclusiv la subsolul unității, care era un focar de infecție.

FOTO: Așa a lăsat Mîndrilă multe spații din spital, înainte să intre în concediu medical

Cu toate acestea, sub ”nasul” lui Mîndrilă, acolo se depozitau medicamente destinate pacienților. La momentul respectiv, am făcut publice imaginile cu mizeria și șobolanii de la subsol, lăsați ”moștenire” de Constantin Mîndrilă. DSP Vrancea a făcut chiar o anchetă pe această linie. Acum, nu ne dorim decât să fim lăsați să ne facem treaba, să facem investiții pentru spital și să asigurăm o bună funcționare a instituției. Acuzele nefondate și minciunile lansate în media au depășit limita bunului simț!

Constantin Mîndrilă și Marian Oprișan trebuie să înțeleagă faptul că la Spitalul Județean din Focșani se muncește și se ține în frâu situația noului coronavirus, dovadă fiind doar cele două cazuri de COVID-19 în rândul personalului nostru. Unii își fac treaba, alții cârcotesc prin intermediul comunicatelor de presă. Când erau la butoanele spitalului nu le păsa de șobolanii din subsoluri și de renovarea spațiilor, iar acum nu se mai opresc din a da indicații.

Manager interimar dr. Elena Codruța Mihalache

Comunicat primit din partea conducerii SJU ”Sf. Pantelimon” Focșani

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.