GALERIE FOTO: Noi imagini cu dezastrul de la Spitalul Județean Focșani, Secția Psihiatrie. Zeci de paturi mucegăite și saloane nefolosite aflate în stare avansată de degradare, ascunse de Mîndrilă și Oprișan!

Noi imagini cu starea dezastruoasă a unor secții din Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani ies la iveală. Saloane de spitalizare care ar fi putut fi folosite în această perioadă, dacă Mîndrilă și Oprișan și-ar fi dat interes maxim în ultimii ani, sunt în stare avansată de degradare.

În timp ce actuala conducere a spitalului umblă disperată pentru a găsi noi spații, astfel încât să fie mutate anumite secții în vederea reabilitării acestora, iar statul român plătește cazarea cadrelor medicale la pensiuni, multe saloane degradate arată precum în imaginile de mai jos.

Spitalul Județean nu are un spațiu tampon pentru a muta secțiile care vor intra în renovare și din cauza stării în care se află multe saloane din unitatea spitalicească.

Dacă s-ar fi preocupat cu adevărat de starea unității spitalicești pe care a condus-o timp de 7 ani, Mîndrilă ar fi dat măcar cu o mână de vară în aceste zone insalubre, infecte. În schimb, managerul suspendat ”Conservă” și președintele Consiliul Județean Vrancea, Marian Oprișan, se pozau doar în saloanele recent văruite, iar gunoiul era ascuns sub preș. A fost nevoie să vină o nouă conducere la Spitalul Județean din Focșani pentru ca neregulile să iasă la iveală. (Teodor PETRICEANU)

Citește și:   Guvernul Orban a căzut în urma moțiunii de cenzură votată de 261 de parlamentari

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.