Accident mortal pe DN 2 – E 85, la intersecția spre Slobozia Bradului!

Astăzi, în jurul orei 08.44, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, din direcția Rm. Sărat către Focșani, a evitat impactul față – spate cu un autoturism care circula în fața sa și care intenționa schimbarea direcției de deplasare către stânga, pentru a pătrunde pe DC 184 (către comuna Slobozia Bradului), moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, după care a revenit pe partea carosabilă, a pătruns pe contrasens, ieșind în șanțul din partea stângă și apoi răsturnându-se.
În timpul rostogolirii, pasagerul din stânga – spate, în vârstă de 38 de ani, a fost proiectat în afara autoturismului, rezultând decesul acestuia. De asemenea, în urma impactului a rezultat rănirea ușoară a altor doi pasageri, ambii din județul Buzău, care au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru investigații medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Informare primită de la IPJ Vrancea

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Mîndrilă nu se poate abține! Îi aduce osanale lui Oprișan ori de câte ori are ocazia. Poate doar tovarășul Ceaușescu mai avea parte de așa ceva...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.