CE TUPEU! Un vrâncean nu a respectat izolarea și a fost băgat în carantină. Ca să se răzbune, a făcut dezordine în camera primită de la autorități, apoi a filmat că ar fi mizerie și a declarat fițuicii PSD că e nemulțumit de condiții!

Oficiosul de partid atât de drag baronului folosește declarația unei persoane care NU a respectat izolarea la domiciliu și care a ajuns în carantină, fiind păzit de autorități non-stop, pentru a ataca autoritățile locale responsabile de plasarea oamenilor în carantină. După ce nu a respectat izolarea, punând în pericol sănătatea altor vrânceni, și a fost prins de autorități, cetățeanul cu pricina a decis să se răzbune. A făcut mizerie în camera în care era cazat, nu a tras apa la WC, a aruncat pe jos semințe și firimituri, apoi a făcut o filmare pe care a trimis-o fițuicii pesediste. Este, de altfel, singura persoană nemulțumită de condițiile de cazare, din cele 120 care se află în carantină!

Mai trebuie spus că Direcția de Sănătate Publică Vrancea face o verificare atentă a tuturor camerelor în care sunt plasați cei aflați în carantină, înainte să-i plaseze pe oameni acolo.

Cât de ipocrit să fii să faci intenționat mizerie pentru a crea un scenariu diabolic? Cât de mizerabil să fii, ca angajat la oficiosul de partid, să te folosești de declarația unei astfel de persoane, pentru a face un articol în vederea unor atacuri politice? (Teodor P.)

Trimite știrea prietenilor tăi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.