VIDEO. FRICOS? Misăilă n-a avut curaj să vină la conferința județeană la care Oprișan a fost reales președinte PSD Vrancea. Misăilă este viteaz doar în lipsa baronului!

Primarul Cristi Misăilă (PSD) nu a fost prezent astăzi la conferința de alegeri de la Focșani (Sala Balada) la care Marian Oprișan a fost reales președinte al PSD Vrancea. O conferință la care Oprișan i-a întrebat pe cei din sală dacă mai este vreun doritor care să candideze la șefia PSD Vrancea. Nefiind prezent, Misăilă nu a auzit întrebarea (sic) 😀 și n-a putut răspunde că vrea și el să candideze. Dar de ce n-a fost prezent? De frică, probabil. De Oprișan sau de un vot mai slab ca al baronului? Nu mai contează!

Oricum ar fi, s-a dovedit că Misăilă este curajos doar când nu este Oprișan de față (la ședințele din Consiliul Local Focșani de exemplu sau când postează pe Facebook). În acest context, devine din ce în ce mai probabilă o candidatură la Primăria Focșani, din partea PSD, a lui

Cristi IRIMIA

Marius Iorga (și-a anunțat azi intenția de intrare în PSD dar nu o va face imediat pentru că-și poate pierde postul de consilier local, implicit viceprimar). Iar Misăilă? Păi poate candida pentru orice alt partid mic (Pro România etc.) sau ca independent. Tot 3% va lua. (Cristi IRIMIA)

UPDATE: Misăilă a ratat astăzi o șansă uriașă: să arate că are curaj și că poate conduce un partid de talia PSD-ului (după căderea lui Oprișan de la vară)! După ce Oprișan va fi istorie, Misăilă nu va mai convinge pe nimeni din PSD că are ”vână” de politician în el.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.