Nicholas Lupu și Roxana Lupu, actorii vrânceni din ”Maria, Regina României”, vor participa la un concert de colinde la Focșani, pe 20 decembrie, alături de tenorul Vlad Mitriță și soprana Cristina Cristache

Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, la un concert de colinde susţinut de Vlad Miriţă – tenor, Cristina Cristache – soprană, Nicholas Lupu – bariton şi Roxana Lupu – actriţă (interpreta rolului principal în filmul „Maria, Regina României”).
Spectacolul va avea loc la Promenada Mall în data de 20 decembrie 2019, ora 18:00. Toate fondurile adunate vor constitui primele două burse de merit PASTIA, pentru îndeplinirea dorinţei testamentare a maiorului Gheorghe Pastia.

Bursele „Pastia” vor fi înființate pentru a respecta testamentul maiorului filantrop Gheorghe Pastia (1848-1929) – ctitorul Teatrului Municipal și al Ateneului Popular din Focșani. În actul de donație al Ateneului Popular, maiorul Pastia solicita înființarea a două burse pentru „perfecționarea a doi elevi sau eleve a Conservatoarelor din țară, talentați și devotați artei teatrale, de preferință din cei proveniți din Focșani și județul Putna”. (Teodor P.)

Citește și:   Cătălin Drulă îi dă dreptate lui Ion Ștefan în chestiunea Autostrăzii A7! Da, Autostrada Moldova va deveni realitate!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.