(P): DyFashion sărbătorește cei 7 ani de când susține moda feminină prin colecții de succes

DyFashion „îmbracă” haine de sărbătoare pentru a celebra aniversarea celor 7 ani de când activează pe nișa de fashion, timp în care a fost alături de cele peste 200,000 de cliente fericite care au comandat din magazin. Pasiunea pentru moda feminină a reprezentat piatra de temelie a ceea ce astăzi este sursa de inspirație zi de zi a femeilor de pretutindeni.

Așa cum și-a obișnuit publicul, magazinul online vine cu lansări de colecții noi în fiecare sezon, produse de branduri autohtone sau celebre peste hotare. Pentru cele care sunt mai nerăbdătoare, colecția săptămânal actualizată nu contenește să inspire garderobele feminine ce au nevoie de un suflu imediat de prospețime. În același echilibru al calității și varietății cu care publicul din țară și de peste graniță a fost obișnuit, continuă să se ridice la înălțimea așteptărilor și în prezent. Dorința de a evolua a rezultat într-un portofoliu complex, mereu actualizat cu articole de îmbrăcăminte – în mărimi de la XS la 7XL, încălțăminte și accesorii aliniate trendurilor, pentru toate preferințele!

DyFashion răsplătește fidelitatea publicului său cu oferte de prețuri!

Scopul propus încă de la lansare – de a oferi diversitate legat de tot ce ține de fashion, mereu la prețuri pentru oricine – se menține și în prezent. Cele peste 20.000 de produse ce alcătuiesc stocul actual al magazinului DyFashion sunt pentru toate gusturile și stilurile feminine.

Cu ocazia celor 7 ani de activitate în care mii de cliente și-au găsit favoritele în catalogul online al magazinului, DyFashion vine în continuare cu prețuri speciale, deci încadrate în bugete variate, spre încântarea tuturor! Fidelitatea publicului este răsplătită în continuare cu livrarea gratuită a oricărei comenzi plasate și asistență de specialitate pentru cele mai inspirate alegeri.

Citește și:   Corturile anti-caniculă montate în Focșani sunt folosite de PSD în scop electoral!

Și pentru că succesul nu poate fi deplin decât împărtășind fericire și celor din jur, DyFashion a decis să susțină inițiativa #NoiFacemUnSpital, donând pentru construcția și întreținerea pe termen lung a Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Bucuria de a dărui completează astfel armonia celor 7 ani de când femeile de pretutindeni își inspiră garderoba de zi cu zi din colecțiile magazinului, împletind împreună drumul frumos pe care DyFashion continuă să îl parcurgă!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.