VIDEO EXCLUSIV. I-am prins în FLAGRANT. Muncitorii de la CUP Salubritate au ”asfaltat” în fața casei șefului lor, directorul Adrian Vulpoiu, în condițiile în care zeci de străzi din Focșani așteaptă o roabă cu asfalt de zeci de ani.

Ediție de Vrancea vă prezintă în exclusivitate imagini VIDEO cu ceea ce s-a dorit, probabil, a fi o acțiune despre care să nu se afle. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. O echipă alcătuită din 8 oameni de la CUP Salubritate a ”asfaltat” ieri, 2 octombrie, partea de stradă din fața casei directorului CUP Salubritate, Adrian Nicolae Vulpoiu (foto dreapta alături de primarul Misăilă și consilierul PSD Nedelcu, nașul său), dar și calea de acces de 30 de metri din lateralul casei lui Vulpoiu. Restul străzii și cealaltă intrare pe strada pe care locuiește Vulpoiu nu au fost ”asfaltate”. Am folosit ghilimele pentru că muncitorii au spus că nu este asfalt propriu zis, ci o mixtură care oferă fermitate solului, astfel că noroiul și praful să nu mai pună probleme celor care trec pe acolo. Nu vom preciza numele străzii din motive de protecție a datelor cu caracter personal.

Vulpoiu, director la CUP Salubritate, a fost șef și la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice, fiind unul dintre oamenii cu care primarul Misăilă a ales să lucreze (altora le-a cerut demisia sau i-a sancționat). Totodată, Vulpoiu este finul consilierului local PSD, Mihai Nedelcu. Acțiunea de ieri nu va fi privită cu ochi buni de mii de focșăneni care locuiesc pe străzi neasfaltate de zeci de ani. (Cristi IRIMIA)

UPDATE: Conform unor informații primite la redacție după publicarea articolului, o firmă din oraș ar fi cerut celor de la CUP Salubritate să refacă porțiunile pe care s-a intervenit, motivat de faptul că firma în cauză ar fi schimbat conformația străzii (partea laterală și cea din față a directorului Vulpoiu), ea fiind pietruită cât de cât înainte, de către doi proprietari din zonă (unul din ei fiind Adrian Vulpoiu).

Ceea ce s-a întâmplat însă NU a însemnat readucerea străzii la stadiul în care se afla înainte (adică un fel de pietriș bătătorit), ci turnarea unui strat de ”mixtură asfaltică”, de o calitate superioară ”materialului” dinaintea intervenției. Așteptăm la redacție punctul de vedere al celor de la CUP Salubritate în acest sens, plus precizări legate de plata intervenției din data de 2 octombrie (dacă firma în cauză a achitat mixtura sau dacă din bugetul CUP Salubritate s-a plătit întreaga operațiune).

Imagini VIDEO exclusive și fotografii:

Vulpoiu, al doilea din dreapta, alături de primarul Misăilă (stânga)

Vulpoiu (dreapta), alături de nașul său Mihai Nedelcu (consilier local PSD) și primarul Misăilă, la un miting desfășurat la București

Miercuri, 2 octombrie, muncitorii au lucrat cu spor…

De mizeria din stânga imaginii muncitorii nu s-au atins. Au ”asfaltat” doar în fața casei șefului…

A doua cale de acces spre strada lui Vulpoiu nu a fost ”asfaltată”:

Toată strada plânge după asfalt, însă nu peste tot locuiesc oameni care să fie șefi la CUP Salubritate…

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.