Atac dur al deputatului AUR, George Badiu, la adresa lui Ion Ștefan (FD): „Aventura politică a lui „Grindă” se termină în luna decembrie!”

Listele de candidați ale AUR Vrancea pentru alegerile parlamentare au fost contestate de unul dintre oamenii lui „Grindă”, pentru că acest individ știe că nu are nicio șansă de a câștiga un nou mandat de deputat. Este imposibil ca FD să facă pragul de 5 % și este imposibil ca FD Vrancea să depășească AUR, așa că aventura politică a lui „Grindă” se termină în luna decembrie. Și se termină rușinos, cu ieșire pe ușa din dos…

Rămas cu câțiva oameni și lipsit de credibilitate, deputatul care se proclamă „cinstit cu vrâncenii” (dar nu precizează că se referă doar la neamurile lui) a încercat să-și cumpere un loc de parlamentar de la PNL, a încercat să obțină sprijinul primarilor PSD oferind voturi favorabile PSD-ului în județ, practic a făcut tot posibilul să acceadă iarăși la Parlament, căci știe că Orban nu va lua nici 0,3 % la prezidențiale și nu a fost niciodată o „locomotivă” pentru vreun partid, ci un combinator și un mincinos, care a patronat abuzurile și fraudele din pandemie.

Cu o contestație depusă de un membru al Forței Drepte ( foto), angajat la firma fratelui securistului împins de „Grindă” consilier județean, această gașcă de profitori crede că va reuși să-și asigure un culoar favorabil pentru alegerile parlamentare.

Județul este plin de bannere cu Orban și „Grindă”, dar banii cheltuiți pentru acestea ar fi fost suficienți ca să se refacă locuințele tuturor sinistraților din Galați. Îi vedeți pe aceștia doi în stare să facă un lucru bun pentru români ? Nicidecum !

Am afirmat că această campanie electorală va fi una pozitivă, dar nu pot să nu reacționez la un asemenea atac abject. După ce s-a străduit un an de zile să mă păcălească să îl susțin la șefia Consiliului Județean Vrancea, iată că deputatul sponsor al lui Orban face exact ceea ce știe mai bine, anume să manipuleze, să mintă, să înșele întregul electorat vrâncean.

Pentru asta, există o singură replică: Rușine !

* Preluare de pe pagina FB a deputatului AUR, George Badiu.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.