FOTO: Continuă CALVARUL șoferilor pe DN 2 – E 85 la ieșirea din Focșani spre Adjud. Care sunt rutele alternative găsite de șoferi.

7 – 8 kilometri parcurși în 2 – 3 ore, de la Golești până spre Garoafa. La asta s-a ajuns pe centura Focșaniului în ultimele zile, după ce firma care construiește autostrada Buzău – Focșani (lotul 4) trage tare ca să finalizeze sensul giratoriu de la ieșirea din reședința de județ, iar rutele alternative din Focșani s-au dovedit ineficiente în a prelua din traficul extrem de aglomerat.

Șoferii au depistat deja rute ocolitoare, apelând la aplicații telefonice, chiar dacă unele din rutele identificate nu sunt dintre cele mai bune. De exemplu, ocolirea pe la Balta Raței vine la pachet cu o porțiune de 1 km extrem de rea. Alți șoferi au ales ruta ocolitoare DN 2 D – Bolotești – Țifești – Panciu (Tișița).

Situația ar mai putea dura circa 10 zile, urmând ca apoi să fie dată în circulație „bucla” de la Focșani (lotul 4) al Autostrăzii Buzău – Focșani, iar situația să se îmbunătățească. Dacă după darea  în funcțiune a lotului 4 al A7 situația rămâne gravă pe zona „descărcărilor” din și spre autostradă, atunci cei care au resistematizat traficul la nivel de Focșani (interior), Focșani (centură) și intrările pe autostradă ar trebui să dea explicații. (Cristi IRIMIA)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.