Mișcare diabolică a PSD-ului în Vrancea. Un bucureștean a fost adus să devină senator aici. Halici, simplu executant de ordine venite de la Ciolacu.

Mulți s-au întrebat ieri cum de a ajuns Cătălin Graur, directorul DSP Vrancea, pe primul loc (eligibil) la Senatul României, din partea PSD Vrancea, iar ditamai secretarul de stat în Ministerul Educației Florin Lixandru (PSD) a fost trecut pe locul 2 (neeligibil) pe aceeași listă „întocmită” de Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea. Cum să-l umilești în halul ăsta pe Lixandru?

Astăzi avem și răspunsul: PSD, Halici și Ciolacu nu puteau spune vrâncenilor în față că le aduc un bucureștean să le reprezinte interesele în Senat și au ales să facă o mișcare diabolică prin care, practic, își păcălesc alegătorii. L-au pus pe Graur pe primul loc pe listă la Senat doar ca să fie o „acoperire”, un iepuere, pentru Lixandru. După alegeri, Graur se va retrage, iar Florin Lixandru din București (prieten cu Gabriela Firea) va deveni senator PSD de… Vrancea. Frumos, nu?

Foto: Lixandru, în campanie electorală prin liceele din București, alături de Gabriela Firea, în iunie 2024

Dacă lucrurile nu stau așa, îl provocăm pe șeful DSP să iasă public în conferință, alături de Nicușor Halici, și să spună că manevra nu este reală și că Graur va fi cel care va reprezenta interesele vrâncenilor. Halici mai are, totuși, o șansă. Macabră, ce-i drept, precum mișcarea diabolică pe care a făcut-o la ordinul lui Ciolacu: să se întâmple ceva grav sau tragic cu Lixandru, astfel încât acesta să nu mai poată deveni senator.

Încă o dată PSD alege să facă jocuri incorecte față de vrânceni în general și față de social-democrați, în special. Cei care votează PSD-ul în Vrancea vor să fie reprezentați de un vrâncean de-al lor, „dintre vrânceni”, așa cum s-a exprimat de atâtea ori în campanie actualul președinte al CJ, Nicușor Halici (foto jos, alături de Ciolacu).

Florin Lixandru (la Senat) și Angel Tîlvăr (la Camera deputaților) sunt, de fapt, bucureșteni, chiar dacă Tîlvăr are buletin de Focșani și mai face naveta pe aici din când în când. Iar de Monica Aniței, viitor deputat PSD de Vrancea, n-a auzit, din păcate, nici Moș Crăciun, deși poate că este o persoană de bună credință Interesant va fi cum se va mobiliza electoratul PSD Vrancea în aceste condiții.

Iată listele complete ale PSD-ului vrâncean la alegerile din 1 decembrie 2024:

Senat: Graur Cătălin, Lixandru Florin, Ostafie Claudia, Antimirescu Ionel

Camera Deputaților: Angel Tîlvăr, Aniței Monica-Raluca, Gabriel Petrea, Mocanu Virgil Marius, Matişan Bogdan, Bucur Nelu, Balaban Silviu.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.