Primarul Misăilă vrea să facă un nou împrumut pe spatele focșănenilor: 30 de milioane de euro!

Primăria Focșani, prin vocea primarului Misăilă, a încercat (fără succes) la ultima ședință de Consiliu Local, să introducă pe ordinea de zi un proiect privind „aprobarea contractării unei finanțări nerambursabile, în valoare de maxim 155 milioane de lei (circa 30 de milioane de euro), în vederea realizării unor obiective de investiții de interes local și refinanțării datorii publice locale”.

Este un proiect pe care eu voi insista să-l supunem aprobării (…) Avem nevoie și de finanțare pentru proiectele pe care le avem. Finanțare pe care, la un moment dat, am avut-o, dar dat fiind faptul că lucrurile sunt o continuă transformare și într-o continuă mișcare avem nevoie de un nou împrumut”, a spus primarul Misăilă.

Deci finanțarea a existat, dar acum… nu mai există. Să fie vorba de management defectuos la Primăria Focșani? La asta ar trebui să răspundă edilul Focșaniului, înainte să ceară un vot pentru un împrumut pe care focșănenii îl vor achita din taxele și impozitele pe care le plătesc. Misăilă pare a fi doar un primar care începe proiecte fără să fie sigur că are finanțarea necesară pentru a le duce mai departe, un primar care doar se împrumută dar care nu găsește și alte soluții pentru dezvoltarea Focșaniului.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.