EXCLUSIV: Șoferul care a murit în accidentul de la Bizighești a intrat INTENȚIONAT cu mașina în tirul care venea din sens opus, după ce a încercat să-și omoare soția!

Informații de ultimă oră indică faptul că șoferul care a murit în accidentul de la Bizighești a intrat intenționat cu mașina în tirul care venea din sens opus, după ce a încercat să-și omoare soția!

El era dat deja în consemn pentru tentativă de omor, fiind căutat de polițiști la ora la care a decis să intre cu peste 150 km/oră într-un tir care venea din sens opus. De altfel, modul în care arată mașina sa după accident este elocvent cu privire la impactul violent.

Revenim cu detalii!

UPDATE: Șoferul sinucigaș era din Mărășești și își lovise soția cu ciocanul în cap cu doar câteva minute înaintea accidentului mortal. Cuprins de remușcări, s-a urcat la volan, a gonit cu peste 150 km/oră și s-a izbit de primul tir întâlnit pe DN 2 – E 85.

UPDATE (4 septembrie, ora 13.20): Poliția confirmă informațiile prezentate în exclusivitate de Ediție de Vrancea

Comunicat IPJ Vrancea:

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că mecanismul producerii accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a unui autoturism, ce a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, care circula regulametar din sens opus. În urma impactului cu autoturismul, autocamionul a pătruns pe contrasens unde a acroșat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar.

La aceeași dată, la ora 15.25, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 , despre faptul că un bărbat de 43 ani, din orașul Mărășești și-ar fi agresat soția în vârstă de 42 ani. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima agresiunii fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată polițiștii au stabilit că anterior, nu au existat alte sesizări privind existența unei stări conflictuale, ori a unei fapte de violență domestică.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în urma investigațiilor medicale efectuale la spital, întrucât persoana prezenta răni grave care i-au pus în pericol viața, încadrarea juridică a fost schimbată în ,,tentativă de omor”. Au fost continuate verificările pentru găsirea agresorului, care a plecat de la locul comiterii faptei, imediat după producerea evenimentului.

În cursul zilei de 4 septembrie, în urma continuării cercetărilor și a parcurgerii procedurii legale de stabilire a identității victimei accidentului rutier, transportată la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, s-a stabilit că aceasta este autorul infracțiunii de tentativă de omor înregistrată pe raza orașului Mărășești.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii celor două evenimente.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.