În memoria unui erou, de ieri și de astăzi: Cupa de pescuit sportiv “Tomiță Lazăr”

ÎN MEMORIA UNUI EROU, DE IERI ȘI DE ASTĂZI: Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr”

*În perioada 25-26 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, prin Asociația sportivă “Tomiță Lazar” va organiza la Carp Arena Cărpănoaia 2, în localitatea Nănești, Cupa de pescuit sportiv Tomița Lazăr, ediția a IX-a, în memoria celui care va rămâne pentru totdeauna campionul și eroul nostru.*

La standurile de pe balta Carp Arena Cărpănoaia 2 se vor alinia peste 40 de pescari profesioniști și amatori, la evenimentul devenit tradiție, în memoria celui care era pasionat de magia naturii, pe care o contempla, adesea, prin pescuit.

Tomiță Lazăr şi-a desfăşurat activitatea timp de 29 de ani în slujba semenilor. Un foarte bun sportiv, coleg, tată, soț – eroul nostru a fost premiat an de an la etapele finale ale Campionatelor de Atletism şi Cross ale Ministerului Afacerilor Interne (peste 25 de medalii), fiind o mândrie pentru instituție, pentru familie, dar și pentru semeni.

De o modestie rară, impunea respect prin simplitate, iubea profesia pe care a îmbrățișat-o cu trup și suflet, iubea natura, sportul dar mai presus de orice, își iubea semenii.

Fiecare tură de noapte avea același motto pe care, cu profesionalism, l-a insuflat zi de zi și colegilor: „Să avem grijă ca şi în această noapte, oraşul să doarmă liniştit!” .

*Tomiță Lazăr va rămâne veșnic campionul și eroul nostru!*

*Eroii nu mor niciodată! Ei trăiesc în gândurile și în sufletele noastre!*

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.