Premierea câștigătorilor Concursului Regional de Matematică „Micul Gauss”, Ediția a XV-a, la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani

Astăzi, la Școala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Regional de Matematică „Micul Gauss”. Evenimentul a fost marcat de emoție și bucurie, aducând împreună elevi talentați, profesori dedicați și părinți mândri.

Acest concurs este cunoscut pentru nivelul său ridicat de dificultate și pentru capacitatea de a stimula gândirea logică și analitică a elevilor. Participarea și premierea la acest concurs reprezintă o realizare remarcabilă, evidențiind excelența academică a Școlii „Duiliu Zamfirescu”, școală parteneră cu Școala Gimnazială Nr. 11 Buzău.

Premierea a fost realizată de d-na director adjunct prof. Mitrița Dumitrache împreună cu doamnele profesor pentru învățământul primar Luminița Irimia și Anca Ilie. Acestea i-au felicitat pe elevi pentru rezultatele deosebite obținute și pentru efortul depus în pregătirea pentru acest concurs prestigios.

Sunteți un exemplu de dedicare și inteligență. Rezultatele voastre ne fac mândri și ne inspiră să continuăm să investim în educația de calitate”, a declarat doamna profesor Luminița Irimia. (A. G. I.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.