OPINIE: Dragoș Ciobotaru este CÂȘTIGĂTORUL alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean! Halici a refuzat să fie de acord cu renumărarea voturilor!

Da, Dragoș Ciobotaru este învingătorul moral (și nu numai) al alegerilor din 9 iunie. A refuzat să facă aranjamente cu alte partide sau cu alți candidați. A preferat o luptă fără alianțe, alături de colegii din PNL Vrancea, alături de primarii liberali, o luptă bazată pe argumente sincere, pe fapte, pe dialog cu vrâncenii cărora le-a spus ce a făcut 8 ani la Vizantea-Livezi și ce vrea să facă în calitate de președinte al CJ.

Pe 9 iunie a obținut (pe hârtie) 54.505 voturi, însă în realitate mult mai multe, fără a putea proba acest lucru pentru că în această seară reprezentanții partidelor din Biroul Electoral Județean (BEJ) au votat ÎMPOTRIVA RENUMĂRĂRII voturilor pentru funcția de președinte al CJ Vrancea. Deși dovezile prezentate de Dragoș Ciobotaru și echipa sa arătau clar că sunt mari nereguli în Vrancea, PSD (Halici), AUR (Badiu), USR (Carabă), FD (Ștefan), PMP (Bîznă), Pro România, UDMR și minoritățile și-au dat mâna și nu au fost de acord ca voturile să fie numărate din nou, pentru a se stabili ADEVĂRUL.

Așa cum a văzut o țară întreagă, în multe secții au existat mai multe buletine în urne decât alegători pe liste, iar în alte secții s-a descoperit că învingător a fost Dragoș Ciobotaru, deși în procesele verbale situația era alta.

Când ai ceva de ascuns te opui verificării sacilor cu buletine de vot. Când simți că PNL Vrancea a crescut cu Cătălin Toma președinte și urmează să crească și mai mult cu Dragoș Ciobotaru te opui aflării adevărului.

Dragoș Ciobotaru a pierdut o bătălie, nu și războiul! Are doar 38 de ani și tot viitorul înainte. Alături de cei 30 de primari PNL confirmați în funcție, alături de consilierii municipali și locali aleși pe 9 iunie, va forma o echipă redutabilă în viitor, iar hoții și cei care au distrus acest județ din punct de vedere economic vor deveni o minoritate de tristă amintire.

Nicușor Halici, chiar dacă apare în statistici cu 55.570 voturi (cu 1065 mai mult decât Dragoș) a ratat ocazia să demonstreze că este un președinte de CJ care pleacă cu dreptul în noua funcție. A mințit că nu se află într-o secție de votare, s-a opus renumărării voturilor și se pregătește să preia un mandat despre care vrâncenii vor spune că nu e unul obținut 100 % cu mijloace curate.

Felicitări, Dragoș Ciobotaru. Ești un învingător!

(Cristi IRIMIA)

PROMO

2 thoughts on “OPINIE: Dragoș Ciobotaru este CÂȘTIGĂTORUL alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean! Halici a refuzat să fie de acord cu renumărarea voturilor!

  1. Iar mințiți poporul??? Cei ce au refuzat sunt :PSD, UDMR, minoritățile, Pro-Romania, USR, FD, PMP !!!
    NU a fost Partidul SOS ROMANIA.
    Dimpotrivă, Partidul SOS România are depusa din 11.06.2024, conterstatie pt renumararea voturilor.
    De ce răspândiți stiri false????
    Solicit imediat restabilirea adevarului!!!
    NU MAI RASPANDITI STIRI FALSE!!!

  2. Legea compensatiei. PNL a refuzat renumararea voturilor la Brasov, la Sectorul 1 și la Sectorul 2, iar PSD a refuzat renumararea voturilor la Vrancea. Ciucă cu Rares Bogdan și cu Bode au fost complici la fraudarea alegerilor cu Ciolacu si Grebla. Nu fiti ipocriti. „Liberalul” Tuta de la SRI era bot in bot cu Ciolacu si Firea in campania electorala. Daca mai vreti la ciolanas luati-va carnete rosii cu trei trandafiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.